За нас

фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес,

BeautyLife fitness & wellness е иновативен за страната ни клуб, повлиян от ултрамодерния в западния свят УЕЛНЕС модел на живот. Нашата мисия е да помогнем на клиентите ни да водят здравословен, жизнерадостен и хармоничен начин на живот посредством разнообразни физически тренировки, релаксиращи процедури и изграждане на правилна култура на хранене. Така членовете на нашия клуб получават добра основа за изграждане на по-добро и светло бъдеще! Нашата основна цел е да предоставим на клиентите ни възможно най-добрите условия за спорт и възстановяване предлагайки най-модерното и съвременно оборудване и тренировъчни програми в света на фитнеса, съпътствано с отлично обслужване и висока компетентност.

фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес,

BeautyLife Health Club се стреми да бъде най-добрият спортен клуб в региона по отношение на качеството на предлаганите услуги и нивото на обслужване.
Екипът ни се състои от професионалисти, истински отдадени на каузата за здравословен начин на живот. Стремим се непрекъснато да се развиваме и усъвършенстваме. Следим непрекъснато иновациите в сферата на фитнеса и възстановяването.    
Стремим се да поставим основите на една по-висока култура за здравословен начин на живот в града ни. И да поставим нови стандарти в областта на фитнес услугите в региона.
Правим всичко по силите си да удовлетворим максимално нашите клиенти.
Намираме индивидуален подход към всеки клиент.

 

Научете повече за УЕЛНЕС културата.

 

фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес,