Членство

 

У нас все още фитнес културата и практикуването на здравословен начин на живот са далеч от равнището на добре развитите страни, но няма как да не отбележим факта, че все повече българи се увличат по модерната философия на "wellness" живота. Фитнес не значи просто "място за помпане на големи мускули", а начин да живееш здравословно, в хармония с тялото и духа си.

Клубно членство

Ние не се различаваме от другите клубове само с ултрамодерното обзавеждане или услужливите треньори и персонал, а и от привилегията да бъдеш част от едно общество, в което получаваш специално внимание, грижа, съвети и  безкрайни възможности за социални контакти. Клубният живот и атмосферата, която предлагаме тук са чудесна възможност да изхвърлим стреса от ежедневието и да съчетаем максимално добре полезното с приятното.
Много често хората не разбират разликата между фитнес и бодибилдинг - BeautyLife fitness & wellness не е място, от което излизат шампиони по културизъм, а клуб - в който всеки може да се научи да живее здравословно, да повдигне самочувствието си, да постигне по-красив външен вид и по-добро състояние на духа.
Хубавото при нас е, че ние ви даваме възможността да се възползвате от разнообразни начини за тренировка и релаксация - графикът с групови занимания е богат, достъпът до зоните ни за релакс е достъпен за всеки!
Нашите клубни клиенти ползват и привилегията да им бъде изготвена напълно безплатно персонална тренировъчна програма и хранителен режим, съобразени с поставените от тях цели, моментната им форма и здравословното им състояние!

Предлагаме разнообразие от различни клубни абонаменти и карти, които да отговорят на Вашите изисквания и възможности. Нашите любезни служители Ви очакват, за да  Ви съдействат при избора на най-подходящия за Вас абонамент.

Корпоративно членство

Всеки успешен бизнес е резултат от добър колектив. Да инвестираш в изграждането на един добър екип е верният път към  постигането на дългосрочни успехи.
Иманно за това всички водещи световни компании от различни браншове обръщат особено внимание на тийм билдингите.
Клубният живот и приятната атмосфера на BeautyLife Health Club, освен че ще сплоти колектива във Вашата компания, ще направи служителите Ви по-работоспособни и енергични. Здравословният начин на живот, фитнеса и релаксиращите процедури логично биха довели до по-малък брой подадени болнични листове, а Вашите служители ще заредени с повече полoжителна енергия и желание за работа.
Ние от BeautyLife Health Club можем да ви предоставим корпоративни пакети изработени индивидуално за Вашата фирма.

 

фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес, фитнес благоевград,fitness blagoevgrad, фитнес,